Без комісії
Без кредитної картки
Миттєве підтвердження бронювання
Фіксована ціна в гривнях

Урочище Багончік

 
вул. Данила Галицького, 200, Ворохта Переглянути карту
Відстань до витягу - 5.5 км
Цена: от 400UAH
Оплата напряму готелю
  • Без комісії
  • Без кредитної карти
  • Миттєве підтвердження броні
  • Фиксована ціна в гривнях

Виберіть дати для перевірки вільних номерів


Урочище Багончік являє собою приватну садибу біля Пруту в курортному карпатському селищі Ворохта. Лижникам сподобаються тут професійні гірські траси, любителям літнього відпочинку — рибалка, лісові походи і незвичайна природа.

Інфраструктура Урочища Багончік

Територія готелю досить колоритна — розташований він у Національному природному заповіднику і являє собою гуцульський двір з п’ятьма затишними будиночками, поруч з якими — ялини, скирти сіна й зелені галявини.

Для постояльців передбачена сауна та альтанки з мангалами у дворі. А також кухня, де відпочиваючі можуть самостійно готувати. Як варіант — можна харчуватися в кафе селища, де подають смачні карпатські страви.

Для машин відпочиваючих передбачена безкоштовна парковка. Гості можуть взяти напрокат велосипед і замовити будь-яку екскурсію — до карпатських замків, печер та водоспадів.

Опис номерів готелю

У кожному котеджі передбачені стандартні номери, в яких можуть розміститися троє або четверо відпочивальників. Для малюків є дитячі ліжечка. Інтер’єр оформлений деревом. Крім ліжок, в кімнатах є шафа, стіл і телевізор. А також платний доступ до Інтернету.

Місцезнаходження

Готель розташований недалеко від центру Ворохти, біля церкви Різдва Богородиці. Поруч знаходиться залізнична станція, а також гірськолижні підйомники. Також можна з’їздити на траси Буковеля — він розташований в 20 км.

Бронювання номерів

Забронювати будь-який номер Урочища Багончік можна у нас — і краще заздалегідь, якщо збираєтеся відпочивати в зимовий період. Фіксовані невисокі ціни приваблюють багато туристів. Оформлення замовлення доступне без кредитної карти.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>