Без комісії
Без кредитної картки
Миттєве підтвердження бронювання
Фіксована ціна в гривнях

Краєвид

 
вул. Богдана Хмельницького 8, Яремча Переглянути карту
Відстань до витягу - 33,4 км
Цена: от 1100UAH
Оплата напряму готелю
  • Без комісії
  • Без кредитної карти
  • Миттєве підтвердження броні
  • Фиксована ціна в гривнях

Виберіть дати для перевірки вільних номерів


Міні-готель «Краєвид» розташувався в місті Яремче, що недалеко від гірськолижного курорту Буковель. Вас чекає гостинність, затишок і смачні страви в ресторані.

Інфраструктура готелю Краєвид

Готель являє собою кілька споруд для комфортного розміщення гостей. До ваших послуг сауна, альтанки з мангалами, ресторан, де подають національні страви та наливки. Також можна відвідати масажний кабінет.

Опис номерів/послуг

Котедж являє собою 2-х поверховий дерев’яний будинок. Проживати може до шести осіб. Може бути надано ще три місця для сну. Є ТБ, необхідні меблі, сейф. У будинку є санвузол. Білизна міняється раз на чотири дні, персонал забирається на вимогу.

Апартаменти просторі: 2 місця плюс 2 додаткових. Ліжко двоспальне. Є піч, на якій можна розташуватися. Є кухня з обладнанням, санвузол.

Однокімнатні номери розраховані на двох осіб, які можуть розміститися на двоспальному ліжку. Необхідні меблі, санвузол — все є.

Особливості

У кожному номері прибирання виконується за вимогою, а білизна міняється один раз на чотири дні.

Місцезнаходження

Адреса: м Яремче, вул. Хмельницького, 8. Відстань до Івано-Франківська, в якому є аеропорт, становить 60 км. До вокзалу всього 1,5 км.

Бронювання

Якщо ви збираєтеся на відпочинок у Карпати, вибирайте місто Яремче. Забронювати готель можна на нашому сайті. На HotelsBukovel завжди найсвіжіші пропозиції та актуальні ціни.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Заїзд с 14:00
Виїзд до 12:00

Скасування бронювання/передоплата

Правила відміни броні, а також передоплати залежать від конкретної категорії номера. Щоб дізнатися інформацію, рекомендуємо при виборі номера, ознайомитися з умовами бронювання.

Умови розміщення гостей з дітьми та надання спального місця

У готелі дозволено проживання дітей будь-якого віку. Діти до 6 років, які розміщуються на наявних ліжках, проживають БЕЗКОШТОВНО. При наданні спального місця для дітей або для дорослих додатково стягується 100 UAH з людини за одну ніч. Максимальна кількість додаткових спальних місць — 2. Кількість дитячих ліжечок — 0. Дитячі ліжечка та додаткові ліжка надаються готелем за попереднім запитом. Необхідно узгодження з адміністрацією готелю. Інші додаткові послуги оплачуються окремо під час проживання і автоматичні в загальну вартість не включені.

Проживання з домашніми тваринами

Розміщення з тваринами заборонено.

Оплата готівкою

Дана готель приймає до оплати тільки готівкові кошти. Дані про кредитну картку необхідні лише для гарантії бронювання.

Примітки

При бронюванні номерів строком від 5 днів діє знижка 30%, від 7 днів — 40%.