Без комісії
Без кредитної картки
Миттєве підтвердження бронювання
Фіксована ціна в гривнях

Готель Крим

 
вул. Свободи, 355, Яремче Переглянути карту
Відстань до витягу - 29 км
Цена: от 300UAH
Оплата напряму готелю
  • Без комісії
  • Без кредитної карти
  • Миттєве підтвердження броні
  • Фиксована ціна в гривнях

Виберіть дати для перевірки вільних номерів


Готель Крим знаходиться на центральній дорозі міста Яремче. Це унікальний дерев’яний комплекс, розташований в мальовничому місці, де з усіх боків відкривається вид на природу Карпатського краю. Це прекрасне місце для тих, хто хоче покататися, погуляти і помилуватися природними красотами Карпат. Також тут зручно зупинятися бажаючим кататися на гірських лижах.

Номери

Всього в готелі 16 комфортабельних номерів, обладнаних усім необхідним. У всіх номерах є санвузол, телевізор, інтернет. Приготувати собі їжу ви можете на загальній кухні, де також є мікрохвильовка і електричний чайник. У готелі є ресторан і бар — все смачно і досить недорого.

Інфраструктура

На території комплексу є парковка. Любителі поїсти на природі можуть посмажити м’ясо на мангалі. Також за окрему плату можна орендувати сауну на дровах на 6 осіб — це прекрасний спосіб розслабитися і поспілкуватися. Після сауни ви можете перекусити в нашому ресторані.

У готелі передбачено трансфер із аеропорту та в аеропорт, а також відправитися на захоплюючу екскурсію. Поруч з готелем є прокат лиж, велосипедів, а також екскурсії на конях. До гірськолижного комплексу «Буковель» — всього 36 км.


One thought on “Готель Крим

  1. Відпочивав в Яремче. Готелі дуже сподобалось. Планую поїхати наступного року. Відпочинок чудово підійде для туристів з дітьми. Природа тут дуже гарна, а повітря чисте. Всім рекомендую

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Заїзд з 14:00

Від’їзд до 12:00

Скасування бронювання/передплата

Правила відміни броні, а також передоплати залежать від конкретної категорії номера. Щоб дізнатися інформацію, рекомендуємо при виборі номера ознайомитися з умовами бронювання.

Умови розміщення гостей з дітьми та надання спального місця

У готелі дозволено проживання дітей будь-якого віку. При розміщенні дітей віком до 5 років на наявних ліжках не стягується жодної БЕЗКОШТОВНО. Максимальна кількість додаткових спальних місць — 0.

Проживання з домашніми тваринами

Розміщення з домашніми тваринами заборонено.

Оплата готівкою

Даний об’єкт розміщення приймає до оплати тільки готівкові кошти.